Kiinteistönomistaja

Puhdas vesi on meille tärkeä asia ja autamme sinua valitsemaan kiinteistöllesi sopivan jätevesien käsittelymenetelmän ja tarpeesi mukaisen jätevesijärjestelmän.

Turvallinen ja helppo hankinta

Uuden jätevesijärjestelmän hankinnan tulee olla turvallista ja helppoa. Valitsemalla Avalonin saat kattavat palvelut ja markkinoiden varmatoimisimmat tuotteet vuosikymmeniksi eteenpäin.

Jätevesijärjestelmän hankinta on merkittävä investointi, joka nostaa kiinteistösi arvoa ja parantaa lähiympäristöäsi. Kun valitset Avalonin, saat tuotteet ja palvelut, joita leimaa kotimaisuus, pitkä ja vankka tuhansien toimitettujen jätevesijärjestelmien kokemus sekä kattavat suunnittelu- sekä asennuspalvelut kaikkialla Suomessa. Paikalliset kumppanimme toteuttavat vaativan projektisi ammattitaitoisesti. Myös Avaimet Käteen -kokonaistoimituksena. Joustavuutta hankintaan tuo myös kattava Jätevesirahoituksemme, jolla voit halutessasi rahoittaa koko hankkeen.

Tuotevalikoimamme ei rajoitu yhteen käsittelymenetelmään, vaan markkinoiden laajin valikoimamme jätevesijärjestelmiä kattaa kaikki yleiset menetelmät ja näin jokaiseen tarpeeseen löytyy sopivin ratkaisu.

Tuotteidemme luotettavuus on koeteltu jo yli 40 000 toimitetun Green Rock IISI ja AVALON tuotteen kokemuksella kotimaan lisäksi myös vientimarkkinoilla. Käytön helppous ja luotettavuus sekä myös asennuksen jälkeinen tuki sekä huoltopalvelut tuovat turvallisuutta hankintaan.

Tuotteidemme laatu täyttää jätevesiasetuksen tiukimman vaatimustason ja ne ovat virallisesti testattuja ja CE-merkittyjä.

Teetkö itse vai luotatko projektin ammattilaisen hoidettavaksi?

Uuden jätevesijärjestelmän hankinnassa on paljon huomioitavia asioita, jotka edellyttävät osaavan asiantuntijan työpanosta.

Voit toimia itse projektipäällikkönä ja hankkia projektin eri vaiheisiin siihen sopivan asiantuntijan ja alansa ammattilaisen suorittamaan suunnittelun, hankinnan ja asennuksen. Jos päätät toimia näin, niin varaudu, että sinulla on käytettävissä riittävästi aikaa ja olet valmis hajauttamaan vastuun sekä ratkaisut eri toimijoille ja myös itsellesi.

Voit hankkia jätevesijärjestelmän myös Avaimet Käteen -kokonaispalvelu toimituksena. Koko maan kattava verkostomme toimittaa Avaimet Käteen -toimituksia vankalla ammattitaidolla ja saat koko hankkeen yhdellä sopimuksella ja sinulla on yksi vastuunkantaja, joka huolehtii koko hankkeen läpiviennistä aina kartoitusvaiheesta valmiin asennuksen luovutukseen. Pyydä tarjous, se kannattaa.

Pyydä tarjous

Avaimet Käteen -kokonaispalvelu

Hanke alkaa asiantuntijan kiinteistökäynnillä

Käynti on maksuton ja siinä tutustutaan nykyiseen järjestelmään, kiinteistön olosuhteisiin, tarpeeseen, otetaan huomioon vallitsevan lain lisäksi paikalliset ympäristönsuojelumääräykset ja esitetään vaihtoehtoiset menetelmät, joilla jätevesien käsittely voidaan kiinteistöllä suorittaa, kerrotaan niiden erityispiirteistä ja eri jätevesijärjestelmien toiminnasta sekä käytöstä.

Asiantuntija kertoo mikä on sinun kiinteistölle ja sinun tarpeeseen sopivin menetelmä ja mitä koko hanke maksaa.

Käynti ei velvoita sinua mihinkään ja se on maksuton.  Saat rauhassa harkita, kuinka haluat edetä.

Tilaa kiinteistökäynti

Teenkö itse kaiken vai tilaanko Avaimet Käteen -toimituksen?

Kun sinulla on selkeä kuva investoinnin suuruudesta ja käsittelymenetelmästä, niin on aika tehdä päätös, kuinka haluat edetä.

Jos valitset Avaimet Käteen -kokonaispalvelu toimituksen, niin kanssasi laaditaan sopimus, jonka mukaan kumppanimme toimittaa sinulle koko hankkeen aina jätevesisuunnitelman laatimisesta asennukseen saakka. Allekirjoitat myös valtakirjan, jolla valtuutat hänet hoitamaan viranomaisasioinnin ja luvitusprosessin puolestasi.

Nyt voit jo ottaa rennosti. Hanke etenee täsmällisesti ja ammattitaitoisesti aina valmiin asennuksen luovutukseen saakka ja sinulla on yksi sopimuskumppani, joka hoitaa kaiken.

Voit myös valita vain tuotetoimituksen ja hankkia muut palvelut eri tuottajilta.

Pyydä tarjous

Ympäristölain mukainen jätevesisuunnitelma ja toimenpidelupa

Kumppanimme huolehtii kaikesta ja projekti etenee ammattitaitoisesti.
Toimenpidelupahakemukseen liitettävä jätevesisuunnitelma sisältää: 

 • paikallisten ympäristönsuojelu- ja kaavamääräysten selvittäminen
 • kiinteistökäynti
 • jätevesien käsittelymenetelmän valinta / vaihtoehtoisten menetelmien esittäminen
 • ympäristölain mukaisen jätevesisuunnitelman laadinta
 • leikkauspiirustukset CAD
 • tasopiirustus CAD
 • asemapiirustus CAD
 • kunnan jätevesilomake
 • järjestelmän käyttö- ja huolto-ohjeet
 • suoritustasoilmoitus
 • käyttöturvallisuustiedote
 • yleiskarttaote
 • kiinteistörekisterin karttaote
 • lainhuutotodistus
 • valtakirja
 • naapurien suostumuslomakkeet
 • viranomaisasiointi
 • toimenpideluvan hakeminen
 • kunta laskuttaa asiakasta suoraan toimenpidelupamaksusta

Kumppanimme asentaa varmatoimiset Green Rock IISI ja AVALON tuotteet

Kun toimenpidelupa on myönnetty ja KVV-työnjohtaja asennukselle on hyväksytetty, niin on aika asentaa jätevesijärjestelmä. Kumppanimme huolehtii jätevesijärjestelmän oikea-aikaisesta toimituksesta suoraan kiinteistöllesi.

Hän toimittaa kaikki järjestelmän tarvitsemat komponentit, putket, eristeet,

asennussorat ym. tarvikkeet ja asentaa ne vankalla ammattitaidolla ohjeidemme mukaisesti. 

Saat luotettavan järjestelmän, joka palvelee sinua vuosikymmenestä toiseen.

Pyydä tarjous

Haluatko apua oikean tuotteen valintaan tai varata kiinteistökäynnin?
Jätä viesti niin autamme sinua!

Yhteys & Tuki

Ota yhteyttä

Olemme täällä sinua varten. Jätä viesti niin otamme pikimmiten yhteyttä!

Tuki

Huoltoa tai varaosaa vailla? Ei hätää, autamme sinua!

Dokumentit

Esitteet, tuotekortit, ohjeet ja suunnittelukuvat, kaikki löytyy täältä.