TAKUU

Tuotteillamme on kahden vuoden laitetakuu ostopäivästä alkaen. Rekisteröi takuu heti oston jälkeen palauttamalla tuotteen mukana tuleva takuukortti tai täyttämällä pyydetyt tiedot alla olevaan sähköiseen lomakkeeseen.

Takuuseen sisältyvät rakenne- ja valmisteviat, jotka on ilmoitettu valmistajalle takuuaikana kirjallisesti ja jotka valmistaja on todennut.
Valmistajan vastuu ei koske tuotteen normaalia kulumista, huononemista tai ulkopuolisista syistä johtuvia vahinkoja ja välillisiä kustannuksia. Takuuseen eivät myöskään sisälly viat, jotka johtuvat virheellisestä tuotteen sijoittelusta, varastoinnista, asennuksesta, käytön huolimattomuudesta tai huollon laiminlyömisestä. Takuun voimassaolo raukeaa, mikäli tuotteeseen on asennettu muita kun alkuperäisiä IISI tai AVALON komponentteja.

Kuljetusvauriot eivät kuulu takuun piiriin. Kuljetusta vastaanotettaessa on tarkistettava tuotteen kunto ja mikäli siinä havaitaan vaurioita, niin ne on merkittävä rahtikirjaan ja haettava korvausta kuljetusliikkeeltä.

Säilytä ostokuitti ja suosittelemme, että dokumentoit asennuksen eri vaiheet valokuvin. Säilytä niitä yhdessä ohjekirjan kanssa.

Kun olet ostanut tuotteen rekisteröi tuotetakuu täyttämällä alla olevat kentät ja paina “Lähetä” nappia. Jos olet hankkinut useamman tuotteen, erottele sarjanumerot pilkulla (,).