Ammattiasiakkaat ja urakoitsijat

Olet avainasemassa uuden jätevesijärjestelmän valinnassa yhdessä asiakkaasi kanssa. Olemme täällä auttaaksemme sinua.

Markkinoiden kattavin valikoima jätevesijärjestelmiä -
Tutustu tuotteisiimme

Green Rock IISI pienpuhdistamot

Katso kaikki tuotteet

AVALON panospuhdistamot

Katso kaikki tuotteet

Green Rock IISI
Harmaavesituotteet

Katso kaikki tuotteet

AVALON BIO
Maaperäkäsittely

Katso kaikki tuotteet

Matalat umpisäiliöt

Katso kaikki tuotteet

Suuret puhdistamot

Katso kaikki tuotteet

Pumppukaivot

Katso kaikki tuotteet

Lisätarvikkeet

Katso kaikki tuotteet

Paras kumppani - Yhteistyöllä eteenpäin

Teemme tiivistä yhteistyötä suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja jälleenmyyjien kanssa. Tavoitteemme on olla paras kumppani jätevesijärjestelmien parissa ja tuemme asiakkaidemme osaamista ja ratkaisumyyntiä monin eri keinoin.

Kuluttaja-asiakkaan näkökulmasta uuden jätevesijärjestelmän hankinta on merkittävä investointi, jonka hän tekee ehkä kerran elämässään. Hänelle on erittäin tärkeää, että hän voi luottaa sekä urakoitsijaan että jätevesijärjestelmään, joka kohteeseen suunnitellaan.

Valitun jätevesijärjestelmän tulee toimia luotettavasti ja puhdistaa jätevedet siten, kuin laki ja paikalliset ympäristönsuojelumääräykset edellyttävät.

Kun valitset sopivan järjestelmän Avalon Nordicin markkinoiden laajimmasta valikoimasta, niin tiedät, että se toimii laadukkaasti ja ongelmitta ja asiakkaasi voi olla tyytyväinen toimitukseesi.

Avalonin yhteistyökumppanina voit myös valita millaisen palvelukokonaisuuden toimitat asiakkaillesi. Tarvittaessa saat kauttamme tuotteiden lisäksi suunnittelu- ja huoltopalvelut ja voit tarjota näin täydellisiä Avaimet Käteen toimituksia sekä jälkimarkkinapalveluja asiakkaillesi.

Mikäli et vielä ole asiakkaamme ja olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, niin ota yhteyttä. Olet tervetullut koulutukseemme ja kuulemaan lisää hyödyllistä tietoa yhteistyöstä. Paikallinen myyjämme on aina käytettävissäsi, katso alueesi myyntipäällikkö täältä.

AVALON PRO -koulutus

Saat laajan koulutuksen tuotteisiin ja toimintaamme. Tule mukaan toteuttamaan markkinoiden laadukkaimpia jätevesijärjestelmä asennuksia ja toimituksia. 

Markkinointimme ja osaava organisaatiomme tukee toimintaasi.

Ilmoita

kiinnostuksesi