Entreprenörer och
återförsäljare

Som entreprenör befinner du dig i en nyckelposition vad gäller att välja nytt avloppssystem tillsammans med din kund. Vi finns här för att hjälpa dig. Vi erbjuder dig proffsets verktygsback för en lyckad leverans av en ny avloppslösning.

Separata avlopp-paket till kampanjpris

Extralåga IISI Slutna tankar och effektiva IISI Gråvattenrenare är en ypperlig kombo för att bygga ett separata avlopp-system i toppklass.

Bekanta dig med alla våra produkter

Green Rock IISI minireningsverk

Se alla produkter

AVALON minireningsverk

Se alla produkter

Green Rock IISI gråvattenfilter

Se alla produkter

AVALON BIO markbäddsanläggningar

Se alla produkter

Slutna tankar

Se alla produkter

Stora reningsverk

Se alla produkter

Pumpbrunnar

Se alla produkter

Tillbehör

Se alla produkter

Vårt team står till tjänst

Manuela Tigerstedt
050 549 6056

manuela.tigerstedt@avalonnordic.com
(SWE / FIN / ENG)

Toivo Ahopelto
040 196 8200
toivo.ahopelto@avalonnordic.com
(SWE / FIN)

Olli Ukonmaanaho
040 153 4200
olli.ukonmaanaho@avalonnordic.com
( FIN )

En bra partner - framgång genom samarbete

Vi har ett nära samarbete med planerare, entreprenörer och återförsäljare. Vårt mål är att vara den bästa partnern inom avloppssystem och vi stöder våra kunders kunskap och försäljning på många olika sätt.

Ur konsumentkundens perspektiv är investeringen i ett nytt avloppssystem en betydande investering som hen gör en gång i livet. Det är mycket viktigt för kunden att hen kan lita på både entreprenören och avloppssystemet som planeras till fastigheten.

Det valda avloppssystemet måste fungera pålitligt och behandla avloppsvattnet lagenligt och enligt de lokala miljöbestämmelserna.

När du väljer ett avloppssystem från vårt urval, vilket är det bredaste på marknaden, så vet du att lösningen är av hög kvalitet och fungerar problem´fritt så att dina kunder kan vara nöjda med din leverans.

Som Avalon-partner kan du också välja vilken typ av servicepaket du erbjuder dina kunder. Vid behov kan du, förutom produkterna, även få design- och underhållstjänster genom oss och du kan därmed erbjuda kompletta leveranser av Nyckelfärdiga tjänster samt eftermarknadstjänster till dina kunder.

Om du ännu inte är vår kund och är intresserad av att samarbeta med oss, vänligen kontakta oss. Du är välkommen att ta del av vår utbildning och höra mer användbar information om ett samarbete. Vår lokala försäljare står alltid redo att hjälpa dig, se vem som är försäljningschef på ditt område här.

Planerare, entreprenör, återförsäljare

Som vår samarbetspartner ger vi er en omfattande utbildning för att säkerställa er framgång och kompetens. Våra ledord är kvalitet, effektivitet, enkelhet och pålitlighet, från planering till utförande.

Beställ

prislista