AVALON PANOSPUHDISTAMOT
Markkinoiden monipuolisin panospuhdistamo

Tehokas
AVALON panospuhdistamot puhdistavat tehokkaasti kotitalouden kaikki talousjätevedet. Monipuolisten asennusmahdollisuuksien ansiosta AVALON soveltuu erinomaisesti niin saneeraus kuin myös uudisrakennuskohteisiin. AVALON -puhdistamot ovat CE-testattuja EN12566-3 mukaisesti ja ovat CE-merkittyjä.

Monipuoliset asennusvaihtoehdot
AVALON Panospuhdistamon rakenne muodostuu kahdesta pääosasta. Jäteveden vastaanottokaivosta (etukaivo) ja suuresta prosessisäiliöstä, jossa jäteveden puhdistus tapahtuu. Kun etukaivo ja prosessisäiliö ovat erillisiä, niin se mahdollistaa erittäin joustavan asennuksen haastavissa olosuhteissa. Jopa 2,3 metriä maan alla oleva viemäri voidaan suoraan kytkeä etukaivoon, josta se siirtyy puhdistettavaksi prosessisäiliöön.

Sopii kaikille kiinteistöille
Myös puhdistetun veden viemäröinti voidaan toteuttaa joustavasti, koska puhdistamo pumppaa puhdistetun veden viettoviemäriin tai tarvittaessa 40mm paineputkella maastoesteet kiertäen haluttuun purkupaikkaan.

AVALON panospuhdistamot ovat toimintavarmoja, kuormitusvaihteluita erittäin hyvin sietäviä, Pohjolan vaativiin olosuhteisiin kehitettyjä puhdistamoita.

Panospuhdistamot valmistetaan kapasiteetiltaan neljässä eri kokoluokassa. Sopiva koko löytyy helposti erilaisiin käyttökohteisiin ja -tarpeisiin.

 

Jätä tarjouspyyntö

Täytä alla oleva lomake ja saat tarjouksen heti sähköpostiisi, tai soita numeroon 040 841 9100!