Markkinoiden varmatoimisimmat tuotteet jätevesien käsittelyyn.
Kotimaiset Green Rock IISI ja AVALON jätevesijärjestelmät.

Kiinteistönomistajat

Lue lisää

Ammattiasiakkaat

Lue lisää

Helppo– Tehokas – Luotettava

Jätevesien käsittelyn pitää olla helppoa. Voit nauttia lähiympäristösi puhtaudesta, kun Avalonin jätevesijärjestelmä tekee työnsä luotettavasti ja tehokkaasti. Arvostus ja luottamus pitää ansaita ja siitä osoituksena Green Rock IISI ja AVALON puhdistamoita on valmistettu ja toimitettu jo yli 40.000 kpl.

Suomalaista laatua

Pohjoismainen laatutaso on aina lähtökohta, josta edelleen kehitämme käyttäjäystävällisiä tuotteita ja ratkaisuja vaativiin olosuhteisiin. Liki 40 vuoden kokemus alalta ja laadusta tinkimätön asenne luo perustan luotettavalle kotimaiselle laadulle. Tuotteemme ovat Suomessa kehitettyjä, testattuja sekä CE-merkittyjä standardin CEN 12566-3 mukaisesti ja ne täyttävät jätevesiasetuksen tiukimman vaatimustason.

Sopiva menetelmä jokaiselle kiinteistölle 

Asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja kiinteistön koko, asennusolosuhteet, sijainti sekä monet muut seikat vaikuttavat siihen, mikä jätevesien käsittelymenetelmä on optimaalisin valinta. Markkinoiden kattavimmasta valikoimasta löytyy sopiva tuote jokaiseen tarpeeseen ja koko maan kattava kumppani verkostomme toimittaa vaivattomat Avaimet Käteen -asennuspalvelut.

Sopivaan hintaan

Hyvän ei tarvitse olla kallista. Helppo asennettavuus ja muunneltavuus olosuhteiden mukaan mahdollistavat hyvän lopputuloksen. Markkinoiden varmatoimisimmat tuotteet tarvitsevat vähän huoltoa ja yhdessä edullisen hankintahinnan kanssa Green Rock IISI ja Avalon tuotteilla saat kokonaisedullisimman ja luotettavan jätevesijärjestelmän.

Ajankohtaista

Kesän aukioloajat

Avalon Nordic rekry

Haemme myyntiassistenttia kesäksi

Mikä on erikoismatalan umpisäiliön salaisuus?

Joulutervehdyksemme asiakkaille ja yhteistyökumppaneille

IISI S6 mukana Ainoa-kodin pystytysnäytöksessä Petäjävedellä

Talousjätevesien käsittely haastavissa olosuhteissa

IISI UMPISÄILIÖ JA IISI HARMAAVESIPUHDISTAJA – tehokaksikko kiinteistön jätevesille

IISI SAUNAKAIVO JA IISI MÖKKIKAIVO – helppoa vesihuoltoa kesämökille

BSCS 100 puhdistaa Ripsan kylän kaikki talousjätevedet

Valitse helpot ja luotettavat GREEN ROCK IISI ja AVALON jätevesijärjestelmät