Arto Rinne: “Nyt jätevesijärjestelmä pelaa”

Haaparannassa asuva pariskunta, Pirkko Holappa ja Arto Rinne, sai kunnalta tiedon, että jätevesijärjestelmä on uusittava. Pariskunta katseli vaihtoehtoja uuden järjestelmän toimittajalle niin Suomesta kuin Ruotsistakin, mutta Avalon Nordic vakuutti henkilökohtaisuudellaan ja ammattitaidollaan.

– Sieltä tuli kaveri käymään täällä ja kävimme pihalla katsomassa paikan. Mittasimme ja keskustelimme. Muilta firmoilta ei käynyt kukaan, Arto muistelee Avalon Nordicin toimintaa.

Toinen merkittävä ja haastetta aiheuttava tekijä oli se, että pariskunnan jätevesijärjestelmä kulkee hyvin syvällä maan alla. Avalon Nordic oli ainoa, jolta löytyi syvällä toimiva järjestelmä, AVALON 5 Panospuhdistamo.

– Pikkuhiljaa Avalon Nordic valikoitui ykköseksi, Arto toteaa tyytyväisenä.

“EI VOI MOITTIA MILLÄÄN TAPAA”

Palvelun laadusta kysyttäessä pariskunta hymyilee ja nyökyttelee samaan tahtiin.

– Niitähän ei kerinnyt pihalla nähdä, kun kaverit tulivat kaivinkoneiden kanssa tähän ja ne olivat äkkiä maan alla. Mitä kerkesin katsoa, laatu oli tosi hyvä. Ei voi moittia millään tapaa, Arto kertoo.

– Avalon Nordicin palvelu kokonaisuudessaan oli niin helppoa. Se oli niin nätti kokonaisvaltainen paketti, kaikki toimi hienosti, Arto kehuu.

UUSI JÄRJESTELMÄ ON HUOLETON

Varsinkin talvi oli pariskunnan mukaan hankalaa aikaa vanhan jätevesijärjestelmän kanssa. Sitä piti puhdistaa lumihangessa rämpien ja pitää silmällä, ettei se tukkeutunut. Avalon Nordicin järjestelmän myötä se muuttui.

– Nyt järjestelmä on tuolla ja pelaa, ei tarvitse kuin nauttia olostaan täällä sisällä. Ei ole enää huolia, ei tarvitse käydä katsomassa. Se toimii tuolla itsenäisesti, automatique, Arto naurahtaa.