Erikoismatalat IISI Umpisäiliöt WC-vesille

Vältä pohjavesinosteen haitat oikealla tuotevalinnalla ja helpotat asennustakin

Yleisesti umpisäiliöiden pohjavesipaineen kesto on rajoitettu kaikilla markkinoiden umpisäiliöillä. Erityisen matala IISI umpisäiliö ei vielä altistu pohjaveden aiheuttamalle hydrostaattiselle paineelle, kun tavanomaisen umpisäiliön kriittinen maksimiraja on jo saavutettu.

IISI Umpisäiliöt valmistetaan raaka-ainetta säästämättä ja se on muotoiltu erittäin kestäväksi. IISIn korkeus on erittäin matala, vain 95cm, kun tavanomaisella säiliöllä se on n. 150cm.

Kuvatun mukaisessa esimerkissä kiinteistöstä umpisäiliöön tulevan viemärin vesijuoksukorkeus maanpinnasta mitaten on 65cm. Jotta hetkittäinen pohjaveden korkeus saavuttaa IISI säiliön sallitun maksimi pohjavesikorkeusrajan saa vesi nousta vielä 1 metrin siitä, kun tavanomaisen säiliön maksimirajat on jo saavutettu.

Suurempi sallittu maapeitto

Myös IISI 6100 säiliön sallittu 1m metrin maapeitto on reilut 30% enemmän kuin tavanomaisella säiliöllä ja antaa tarvittaessa joustoa asennuksiin jos viemäri on asennettu syvemmälle.

 

Kun tarvitset asennuksen matalaan

Jos tarvitset asennuksen vieläkin matalampaan, niin ei hätää, IISI säiliössä on kaksi viemäriliitospintaa, joista alempaa käytettäessä korkeus säiliön pohjasta on enää vain 78cm ja tilavuutta tällöin käytössä 5000 litraa. Ylempää liitospintaa käytettäessä viemärin vesijuoksun korkeus säiliön pohjasta on siis 95cm ja tilavuutta 6100 litraa.

 

Turvallinen valinta ja helppoutta asennukseen

Erikoismatala IISI Umpisäiliö on ominaisuuksiltaan ylivoimainen ja tuo helppoutta asennukseen ja käytön aikaista turvallisuutta.  Sen sijoittelu on paljon helpompaa, kuin tavanomaisen umpisäiliön. Myös suurempi tilavuus ja suuremmat vaihtoehtoiset huoltoputket OD 450 tai OD800 mahdollistavat helpon tyhjennettävyyden ja huollon. Lisävarusteena IISI Langaton täyttymishälytin ja ankkurointipakkaukset.

Erillisviemäröintiratkaisuissa IISI umpisäiliöitä täydentävät nykyaikaiset itseankkuroituvat kokomuoviset IISI harmaavesipuhdistamot.