Kun tarvitset jätevesijärjestelmän asennettuna, niin asiantunteva palvelumme tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun jäteveden käsittelyyn.

Avaimet käteen -palvelu kattaa kaiken suunnittelusta käyttöönottoon, ja se varmistaa, että uusi jätevesijärjestelmä on hyvin suunniteltu, oikein mitoitettu ja laadukkaasti asennettu. Tärkeää on, että uusi jätevesijärjestelmä on sinun tarpeeseen ja kiinteistöllesi sopivin ratkaisu. Osaava kokonaispalvelu takaa hyvän lopputuloksen.

Miksi valita Avalon Nordic jätevesijärjestelmän kumppaniksi?

Kokonaisvaltainen Palvelu
Avalon ja kumppanimme tarjoavat kaikki palvelut alkaen konsultaatiosta jätevesijärjestelmän asennukseen. Kaikki prosessin vaiheet ovat huolellisesti suunniteltuja varmistamaan, että saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Asiantuntemus ja luotettavuus
Asiantuntijamme ovat erikoistuneet jätevesijärjestelmien suunnitteluun ja asennukseen ja he tuntevat alueelliset määräykset syvällisesti. Heidän avullaan varmistat, että järjestelmäsi on oikein suunniteltu ja asennettu ja kokonaisratkaisu noudattaa kaikkia vaatimuksia. Hoidamme myös yhteydenpidon viranomaisiin ja haemme tarvittavat luvat.

Ympäristöystävälliset ratkaisut
Valmistamissamme tuotteissa käytetään parhaat ja ympäristöystävällisimmät teknologiat. Kaikki tuotteemme ovat monipuolisesti testattuja ja niitä on jo käytössä yli 40 000 kpl kotimaan lisäksi lukuisilla vientimarkkinoilla. Käytäntö on osoittanut, että tuotteemme ovat paitsi tehokkaita niin myös kestäviä ja palvelevat luotettavasti vuodesta toiseen. Jokaiselle kiinteistölle ja tarpeeseen löytyy hyvä ja sopiva tuote markkinoiden monipuolisimmasta valikoimasta.

Jätevesijärjestelmä asennettuna vaiheet

Konsultaatio ja suunnittelu

Tutustumme kiinteistöösi ja tarpeeseen. Huomioimme paikalliset määräykset ja yleiset vaatimukset. Tarkastelemme eri jätevesien käsittelyvaihtoehdot, jotka kiinteistölläsi tulevat kyseeseen ja autamme sinua ymmärtämään eri vaihtoehtojen piirteet.

Luvat ja valmistelut

Hoidamme kaikki tarvittavat luvat ja viranomaisyhteydet jätevesijärjestelmän asennusta varten ja varmistamme, että ratkaisu täyttää kaikki lain vaatimukset ja paikalliset ympäristönsuojelumääräykset.

Asennus ja käyttöönotto

Varmistamme, että uuden jätevesijärjestelmän asennus suoritetaan oikein ja laadukkaasti ja uusi järjestelmäsi on valmis käytettäväksi.

Huolto ja tuki

Kun uusi jätevesijärjestelmä on otettu käyttöön, niin takaamme, että jos tarvitset tukea järjestelmän käytössä tai huoltoa, niin palvelumme kattaa myös sen. On tärkeää, että jätevesijärjestelmäsi toimii oikein.

Ota yhteyttä

Oletko valmis aloittamaan uuden jätevesijärjestelmän hankinnan? Ota yhteyttä tänään, niin aloitamme prosessin, joka parantaa kiinteistösi jätevesihuoltoa sinun ja lähiympäristösi hyväksi.

Avalon Nordic on paras kumppanisi.

Onko jätevesijärjestelmän valinta tai uudistaminen siis edessä? Meiltä saat tuotetoimituksen lisäksi myös suunnittelun ja myös Avaimet käteen-palvelun. Ota yhteyttä niin autamme sinua!