IISI UMPISÄILIÖ JA IISI HARMAAVESIPUHDISTAJA – tehokaksikko kiinteistön jätevesille

IISI tehokaksikko huolehtii lähiympäristösi puhtaudesta tehokkaasti. WC-vedet johdetaan erikoismatalaan IISI umpisäiliöön ja pesuvedet IISI harmaavesipuhdistajaan, joka puhdistaa täysin biologisesti pesuveden huipputuloksin.

Erikoismatala IISI umpisäiliö on markkinoiden matalin ja kestävin umpisäiliö. Se tarkoittaa tyypillisesti puolta matalampaa asennuskaivantoa ja kallio, pohjavesi tms haaste ei muodostu IISIn kanssa ongelmaksi.

Hetkellinen pohjaveden nousu saa ulottua heti tuloviemärin alapuolelle saakka, joka voi tarkoittaa, että säiliön runko on miltei kokonaisuudessaan veden alla. Tavanomaiset korkeat umpisäiliöt on rajoitettu 30 – 50% pohjavesipintaan säiliön korkeudesta. IISIn mataluudesta johtuen sen pohja ei ole vielä kastunut, kun tavanomaisen säiliön kriittiset rajat on jo saavutettu.

Erikoismatala IISI umpisäiliö on helppo asentaa ja tarvittaessa se sallii myös peittosyvyyttä täyden metrin. Matalimmillaan IISI umpisäiliön runkokorkeus on vain 73 cm. Valmistukseen käytetään parasta HDPE-raaka-ainetta sitä säästämättä ja eri kokoja on kattava valikoima aina 3000 litrasta 12200 litraan. Parasta umpisäiliö-tekniikkaa.

Harmaavesipuhdistaja IISI H6 puhdistaa biologisesti ja erittäin tehokkaasti omakotitalon tai vapaa-ajan asunnon pesuvedet. Testien parhaat tulokset 98 – 99% puhdistusteho saavutetaan täysin biologisesti. Puhdistus ei tarvitse kemikaalia tai maasuodattamoa ja veden voi viemäröidä suoraan sopivaan purkupaikkaan.

IISI harmaavesipuhdistajaa saa kapasiteetiltaan eri kokoluokissa maksimi 750 tai 1500 litraa / vuorokausi. Tarvittaessa myös kapasiteetiltaan suurempia malleja on saatavissa.

IISI harmaavesipuhdistaja on mukava ja helppo asentaa, sillä se on valmistettu kauttaaltaan keveästä ja kestävästä HDPE – muoviraaka-aineesta ja se on muotoiltu itse ankkuroituvaksi.

Edulliset pakettitoimitukset pitävät jätevesijärjestelmän hankintahinnan kurissa. Kun hankit Erikoismatalan IISI umpisäiliön ja IISI harmaavesipuhdistajan, niin saat tuntuvan edun pakettitarjouksen muodossa.

Yhteistyökumppanimme kautta Suomen toimittavat tuotteet myös Avaimet Käteen periaatteella.
Olethan yhteydessä.