IISI Harmaavesipuhdistamo – puhtaasti paras

IISI Harmaavesipuhdistamo nostaa kiinteistön pesuvesien puhdistamisen uudelle tasolle. Puhdistaminen tapahtuu täysin biologisesti yhdessä säiliössä ilman kemikaalia, ilman imeytyskenttää, ilman saostussäiliötä ja ilman vaihdettavaa suodatinmateriaalia tai muita vaihdettavia aineksia.

Kevyt ja itseankkuroituva rakenne nopeuttaa ja helpottaa asennusta

IISI H6 Harmaavesipuhdistamo painaa vain 240 kg ja ankkuroituu rakenteensa ansiosta maahan ilman erillisiä järjestelyjä.

Asennus ilman erikoistyökaluja

Asentaminen on vaivatonta ja nopeaa ilman erikoistyökaluja tai suuria nostokoneita.

Keveytensä ansiosta asennuskaivannon perustamiseen ei myöskään tarvita järeitä materiaaleja tai erikoisjärjestelyjä painumisen välttämiseksi.

Heti asennusvalmis

Heti Asennusvalmis – rakenne on ainutlaatuinen. Lenkit nostoliinojen kiinnittämiseksi ovat valmiina ja IISI voidaan nostaa heti ja turvallisesti asennuskaivantoon.

IISI on valmistettu kauttaaltaan korkealaatuisesta HD-polyeteeni raaka-aineesta, joka on taatusti tiivis ja täysin korroosiovapaa.

Tilantarve tontilla on vähäinen ja tulevan- ja lähtevän viemärin korkeusero on vain 5 cm, joka mahdollistaa helpon lähtevän viemäröinnin sijoittelun.

Alhaiset käyttökustannukset ja luotettava toiminta

Ainoat käyttö- ja huoltokustannukset ovat lietteen tyhjennys kerran vuodessa ja ilmapuhaltimen sähkönkulutus noin 2€ kuukaudessa.

Puhdistaa tehokkaasti

IISI Harmaavesipuhdistamolla saat erinomaisen puhdistustuloksen.

Testeissä puhdistustulokset ylittivät reilusti:

  • ympäristölain (19/2017) perustason puhdistusvaatimuksen ja
  • valtioneuvoston asetuksen (157/2017) perustasoa ankaramman, pilaantumisherkille alueille määritetyn ohjeellisen puhdistusvaatimuksen

IISI Harmaavesipuhdistamot

IISI H6            1–6 henkilöä (750L/vrk)
IISI H12          1–12 henkilöä (1500L/vrk)
IISI H30          1–30 henkilöä (3500L/vrk)

Myös suuremmat mallit aina 300 henkilön harmaavesipuhdistamoihin saakka.