IISI Saunakaivo käsittelee pihasaunan pesuvedet Maalahden saaristossa

Björklundit ostivat Maalahden saaristosta kesämökin kesäkuussa 2015. Tontilla sijaitsee 70-luvulla rakennettu mökkirakennus ja 1990-luvun lopussa valmistunut pihasauna. Tontilla ei ole kaivoa, joten sadevedet kerätään talteen tynnyreihin pesu- ja tiskivedeksi ja juomavesi tuodaan kotoa. Saunan pesuvedet valuivat ennen uudistusta lattiakourusta suoraan pihalle.

IISI Saunakaivo – hyvä hinta-laatusuhde saunan pesuvesien käsittelyyn

”Edellinen omistaja oli kyllä saunaan väsännyt jonkunlaisen kivipesän, eli maassa oli kourallinen soraa kourun päädyn alla. Se töhnä, joka siihen on vuosien saatossa muodostunut ei kivalta näyttänyt, ja meillä kun on koiria, niin haluttiin kyllä tuosta ratkaisusta eroon.

Katselimme netistä eri malleja ja äkkiä totesimme myös sen että haluamme suodattimen joka oikeasti käsittelee pesuvedet eikä vain kerää niitä, omaa pihapiiriä ja luontoa ajatellen. IISI Saunakaivo tuli vastaan ja se vaikutti asialliselta tuotteelta kantovesillemme. Se oli vielä niin näppärän kokoinenkin, mahtui hyvin autoon ja veneeseen, mökkimme kun sijaitsee saaressa. Lapiolla sen sai asennettua itse iltapäivässä.

Olemme kyllä oikein tyytyväisiä Saunakaivoon, tosi hyvä hinta-laatusuhde. Huolto on helppoa, kaivon sisällä oleva suodatinpussi vain vaihdetaan ja vanha suodatinkuitu laitetaan kompostiin. Voimme kyllä lämpimästi suositella IISI Saunakaivoa muillekin mökkeilijöille” Björklund kertoo.